Wij zijn helemaal weg van de bank.
Schit-te-rend! Wordt met de dag mooier bij gelegenheid van de verschillende momenten van binnen lopen en de afwisselende lichtinvallen door de dag heen: een stralende zon nu. De stof is nog veel effectvoller dan we tevoren dachten en bij gevolg zeer ‘apart’. De bank heeft daarbij een zekere robuustheid gekregen die wij er eerder niet in zagen. De mooie stugheid van de stof speelt daarbij een grote rol. En onze toenemende bewondering voor de bewerking en afwerking van alle elementen. Zeer mooi, tot in de finesses rondom. Een staaltje vakmanschap van jewelste. Zeker als je die meegestuurde foto’s ziet. Blij trouwens dat wij die niet tussentijds te zien hebben gekregen, het heeft zoiets van tijdens de operatie een volle blik slaan op de operatietafel, brrr….

Dank voor alles,

Harry en Marlijn

Hoi Jeanine,
In bijgevoegde foto’s kun je het resultaat zien van mijn inspanningen na de workshop bij jou. Ik heb de stoel afgemaakt in de kerstvakantie, met inderdaad een rits aan de achterkant. Dat was wel een uitdaging maar is heel goed gelukt. Dus ik ben heel tevreden met het mooie resultaat! Bovendien blijkt hier toch de kiem van een nieuwe hobby te zijn gezaaid….:)

Groetjes!
Ginny

Hallo Jeanine,
Hierbij de beloofde foto’s. We zijn echt super blij met en trots op onze stoelen, en hebben ook de cursus als het leuk ervaren!
(nu nog het krukje pimpen😉)

Fijne paasdagen en wie weet tot een volgende keer.

Hartelijke groeten,
José

Enthousiaste reacties alhier op de vernieuwde stoel en ik heb er de hele avond in gezeten: prima!

Dank en groet,

Marijn

Hallo Jeanine,

Heel leuk dat je de foto’s van de stoel toestuurt! Zo te zien is dat heel degelijk gebeurd. De stoel ziet er nu weer heel mooi uit en zit heerlijk. Heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Atie

Hallo Jeanine,

De stoeltjes zijn erg mooi geworden en zitten heerlijk, bedankt!

Groeten,

Tanneke