Raat Meubelstoffering
Dennenhorst 1
3972 GL Driebergen Nederland

info@raatmeubelstoffering.nl
Tel: 31 (0)343 – 53 24 15

Meubelstoffering Zeist? U bent aan het juiste adres!

Op slechts 10 autominuten van Zeist vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u in Zeist toe voor een vakkundig advies op en uitvoering van de herstoffering van uw bank of stoel.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor het vervoer van uw stoel of bank uit Zeist naar ons meubelstoffering atelier in Driebergen!

Lees hier meer over wat Raat Meubelstoffering voor u in Zeist kan doen!

Jeanine Raat

Meubelstoffeerder Zeist? Vakkundig geholpen door Raat Meubelstoffering

Zoekt u een meubelstoffeerder in Zeist? Raat Meubelstoffering herstoffeert graag uw stoel of bank. Wij komen graag bij u in Zeist langs om een goed advies te geven over meubelstoffering. Daarnaast zorgen wij voor de vakkundige uitvoering van de meubelstoffering.

Grote keuze aan stoffen voor meubelstoffering Zeist

Voor een grote stofkeuze voor meubelstoffering in Zeist moet u bij Raat Meubelstoffering zijn! Zowel voor klassiek als modern vindt u ruime en smaakvolle keuze aan stoffen. Dit levert een stijlvol resultaat van meubelstoffering voor uw bank of stoel in Zeist.

Klassieke meubelstoffering in Zeist

Wij kunnen uw klassieke stoel of bank in Zeist vakkundig herstofferen. Meubelstoffering is ons vak. Indien nodig passen we het zitcomfort aan of bouwen we de stoel helemaal opnieuw op.

Moderne meubelstoffering in Zeist

Ook moderne stoelen of banken uit Zeist zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben moderne stoffen en hebben de kundigheid in meubelstoffering ook deze moderne stoelen te herstofferen.

Bankhoezen en stoelhoezen in Zeist

Wilt uw een hoes op maat voor uw stoel of bank in Zeist? Wij maken die graag voor u! Wij hebben zeer geschikte meubelstoffen voor bankhoezen en stoelhoezen.

Patchwork stoel

Indien u in Zeist iets heel bijzonders wilt, dan kunnen we uw stoel in patchwork stofferen. Van meubelstoffen maken wij patchwork die wij gebruiken voor de herstoffering. Dit is een unieke vorm van meubelstofferen!