Raat Meubelstoffering
Dennenhorst 1
3972 GL Driebergen Nederland

info@raatmeubelstoffering.nl
Tel: 31 (0)343 – 53 24 15

Meubelstoffering Utrechtse Heuvelrug? U bent aan het juiste adres!

Centraal op de Utrechtse Heuvelrug vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u op de Utrechtse Heuvelrug toe voor een vakkundig advies op en uitvoering van de herstoffering van uw bank of stoel.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor het vervoer van uw stoel of bank uit Utrechtse Heuvelrug naar ons meubelstoffering atelier in Driebergen!

Lees hier meer over wat Raat Meubelstoffering voor u op de Utrechtse Heuvelrug kan doen!

Jeanine Raat

Meubelstoffeerder Utrechtse Heuvelrug? Vakkundig geholpen door Raat Meubelstoffering

Zoekt u een meubelstoffeerder op de Utrechtse Heuvelrug? Raat Meubelstoffering herstoffeert graag uw stoel of bank. Wij komen graag bij u op de Utrechtse Heuvelrug langs om een goed advies te geven over meubelstoffering. Daarnaast zorgen wij voor de vakkundige uitvoering van de meubelstoffering.

Moderne meubelstoffering op de Utrechtse Heuvelrug

Ook moderne stoelen of banken op de Utrechtse Heuvelrug zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben moderne stoffen en hebben de kundigheid in meubelstoffering ook deze moderne stoelen te herstofferen.

Klassieke meubelstoffering op de Utrechtse Heuvelrug

Wij kunnen uw klassieke stoel of bank op de Utrechtse Heuvelrug vakkundig herstofferen. Meubelstoffering is ons vak. Indien nodig passen we het zitcomfort aan of bouwen we de stoel helemaal opnieuw op.

Grote keuze aan stoffen voor meubelstoffering op de Utrechtse Heuvelrug

Voor een grote stofkeuze voor meubelstoffering op de Utrechtse Heuvelrug moet u bij Raat Meubelstoffering zijn! Zowel voor klassiek als modern vindt u ruime en smaakvolle keuze aan stoffen. Dit levert een stijlvol resultaat van meubelstoffering voor uw bank of stoel op de Utrechtse Heuvelrug.


Bankhoezen en stoelhoezen op de Utrechtse Heuvelrug

Wilt uw een hoes op maat voor uw stoel of bank op de Utrechtse Heuvelrug? Wij maken die graag voor u! Wij hebben zeer geschikte meubelstoffen voor bankhoezen en stoelhoezen.


Patchwork stoel

Indien u op de Utrechtse Heuvelrug iets heel bijzonders wilt, dan kunnen we uw stoel in patchwork stofferen. Van meubelstoffen maken wij patchwork die wij gebruiken voor de herstoffering. Dit is een unieke vorm van meubelstofferen!

Meubelstoffering op Utrechtse Heuvelrug

Raat Meubelstoffering in Driebergen is op de Utrechtse Heuvelrug een vertrouwd meubelstoffeerder. In het hart van de Utrechtse Heuvelrug zijn wij een meubelstoffeerder met goed advies, ruime stofkeuze en vakkundige herstoffering van uw bank of stoel op de Utrechtse Heuvelrug.

Lees hier wat Raat Meubelstoffering voor u kan doen op het gebied van meubelstoffering op de Utrechtse Heuvelrug!