Raat Meubelstoffering
Dennenhorst 1
3972 GL Driebergen Nederland

info@raatmeubelstoffering.nl
Tel: 31 (0)343 – 53 24 15

Meubelstoffering Utrecht? U bent aan het juiste adres!

Op slechts 10 autominuten van Utrecht vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u in Utrecht toe voor een vakkundig advies op en uitvoering van de herstoffering van uw bank of stoel.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor het vervoer van uw stoel of bank uit Utrecht naar ons meubelstoffering atelier in Driebergen!

Lees hier meer over wat Raat Meubelstoffering voor u in Utrecht kan doen!

Jeanine Raat


Meubelstoffeerder Utrecht? Vakkundig geholpen door Raat Meubelstoffering

Zoekt u een meubelstoffeerder in Utrecht? Raat Meubelstoffering herstoffeert graag uw stoel of bank. Wij komen graag bij u in Utrecht langs om een goed advies te geven over meubelstoffering. Daarnaast zorgen wij voor de vakkundige uitvoering van de meubelstoffering.


Grote keuze aan stoffen voor meubelstoffering Utrecht

Voor een grote stofkeuze voor meubelstoffering in Utrecht moet u bij Raat Meubelstoffering zijn! Zowel voor klassiek als modern vindt u ruime en smaakvolle keuze aan stoffen. Dit levert een stijlvol resultaat van meubelstoffering voor uw bank of stoel in Utrecht.


Klassieke meubelstoffering in Utrecht

Wij kunnen uw klassieke stoel of bank in Utrecht vakkundig herstofferen. Meubelstoffering is ons vak. Indien nodig passen we het zitcomfort aan of bouwen we de stoel helemaal opnieuw op.

Moderne meubelstoffering in Utrecht

Ook moderne stoelen of banken uit Utrecht zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben moderne stoffen en hebben de kundigheid in meubelstoffering ook deze moderne stoelen te herstofferen.

Bankhoezen en stoelhoezen in Utrecht

Wilt uw een hoes op maat voor uw stoel of bank in Utrecht? Wij maken die graag voor u! Wij hebben zeer geschikte meubelstoffen voor bankhoezen en stoelhoezen.


Patchwork stoel

Indien u in Utrecht iets heel bijzonders wilt, dan kunnen we uw stoel in patchwork stofferen. Van meubelstoffen maken wij patchwork die wij gebruiken voor de herstoffering. Dit is een unieke vorm van meubelstofferen!

Meubelstoffering in Provincie Utrecht

Raat Meubelstoffering in Driebergen is in Provincie Utrecht een vertrouwd meubelstoffeerder. In het hart van de provincie Utrecht en op slechts 10 autominuten van stad Utrecht zijn wij een meubelstoffeerder met goed advies, ruime stofkeuze en vakkundige herstoffering van uw bank of stoel in Utrecht.

Lees hier wat Raat Meubelstoffering voor u kan doen op het gebied van meubelstoffering in Utrecht!