Raat Meubelstoffering
Dennenhorst 1
3972 GL Driebergen Nederland

info@raatmeubelstoffering.nl
Tel: 31 (0)343 – 53 24 15

Meubelstoffering Amersfoort? U bent aan het juiste adres!

Op slechts 10 autominuten van Amersfoort vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u in Amersfoort toe voor een vakkundig advies op en uitvoering van de herstoffering van uw bank of stoel.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor het vervoer van uw stoel of bank uit Amersfoort naar ons meubelstoffering atelier in Driebergen!

Lees hier meer over wat Raat Meubelstoffering voor u in Amersfoort kan doen!

Jeanine Raat

Meubelstoffeerder Amersfoort? Vakkundig geholpen door Raat Meubelstoffering

Zoekt u een meubelstoffeerder in Amersfoort? Raat Meubelstoffering herstoffeert graag uw stoel of bank. Wij komen graag bij u in Amersfoort langs om een goed advies te geven over meubelstoffering. Daarnaast zorgen wij voor de vakkundige uitvoering van de meubelstoffering.

Grote keuze aan stoffen voor meubelstoffering Amersfoort

Voor een grote stofkeuze voor meubelstoffering in Amersfoort moet u bij Raat Meubelstoffering zijn! Zowel voor klassiek als modern vindt u ruime en smaakvolle keuze aan stoffen. Dit levert een stijlvol resultaat van meubelstoffering voor uw bank of stoel in Amersfoort.

Klassieke meubelstoffering in Amersfoort

Wij kunnen uw klassieke stoel of bank in Amersfoort vakkundig herstofferen. Meubelstoffering is ons vak. Indien nodig passen we het zitcomfort aan of bouwen we de stoel helemaal opnieuw op.

Moderne meubelstoffering in Amersfoort

Ook moderne stoelen of banken uit Amersfoort zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben moderne stoffen en hebben de kundigheid in meubelstoffering ook deze moderne stoelen te herstofferen.

Bankhoezen en stoelhoezen in Amersfoort

Wilt uw een hoes op maat voor uw stoel of bank in Amersfoort? Wij maken die graag voor u! Wij hebben zeer geschikte meubelstoffen voor bankhoezen en stoelhoezen.

Patchwork stoel

Indien u in Amersfoort iets heel bijzonders wilt, dan kunnen we uw stoel in patchwork stofferen. Van meubelstoffen maken wij patchwork die wij gebruiken voor de herstoffering. Dit is een unieke vorm van meubelstofferen!