Raat Meubelstoffering
Dennenhorst 1
3972 GL Driebergen Nederland

info@raatmeubelstoffering.nl
Tel: 31 (0)343 – 53 24 15

Gordijnen Nieuwegein? U bent aan het juiste adres!

Op slechts 10 autominuten van Nieuwegein vindt u Raat Meubelstoffering in Driebergen. Hier kunt u gratis parkeren. Maak van te voren een afspraak voor een vakkundig advies. Wij komen graag naar u toe in Nieuwegein voor een vakkundig advies voor uw gordijnen of blinds en het maken van gordijnen op maat!

Lees hier meer over wat Raat Meubelstofering voor u kan doen!

Uw gordijn in Nieuwegein

Stoffen in uw huis in Nieuwegein zijn de sfeermakers bij uitstek. Een gordijn kan accentueren, verzachten of verbergen. Een gordijn zegt iets over de bewoner van een huis. Zoekt u licht en zicht, of houdt u meer van sfeer en geborgenheid? Keuzes als overgordijnen of voile zijn belangrijk voor de uitstraling van uw kamer in Nieuwegein. Maar ook voor de akoestiek. Veel kleuren of een mooie naturel tint.

Gordijnen Nieuwegein? Vakkundig geholpen door Raat Meubelstoffering

Zoekt u een gordijnenatelier in Nieuwegein? Raat Meubelstoffering levert u graag gordjinen of blinds in Nieuwegein. Wij komen graag bij u in Nieuwegein langs om een goed advies te geven over gordijnen. Daarna zorgen wij voor het vakkundig maken en ophangen van gordijnen in Nieuwegein.

Grote keuze aan stoffen voor gordijnen Nieuwegein

Voor een grote stofkeuze voor gordijnen in Nieuwegein moet u bij Raat Meubelstoffering zijn! Zowel voor klassiek als modern vindt u veel veel keuze aan stoffen. Dit levert een stijlvol resultaat voor uw gordijnen in Nieuwegein.

Gordijnen laten maken Nieuwegein

Indien u gordijnen wilt laten maken in Nieuwegein en u zoekt een vakkundig gordijnenatelier, dan bent u nu aan het juiste adres. Gordijnen laten maken in Nieuwegein kan door Raat Meubelstoffering uit Driebergen worden uitgevoerd.

Blinds in Nieuwegein

Blinds zijn vouwgordijnen en zijn in veel huizen de ideale oplossing om de vensterbanken vrij te houden, ruimte te creëeren en sfeer te brengen in uw huis in Nieuwegein. Ook zijn deze gunstig om de akoestiek in de ruiimte te beïnvloeden.

Lees hier wat Raat Meubelstoffering voor u kan doen voor uw gordijnen in Nieuwegein!

Jeanine Raat
Plaats - Gordijnen - 04
Plaats - Gordijnen - 03