Cursus meubels stofferen in Driebergen

In het voorjaar en in het najaar geeft Jeanine Raat een cursus meubelstoffering. De cursus wordt in Driebergen gegeven in het koetshuis van landgoed De Lindenhorst. In deze cursus leert u om uw eigen versleten stoel weer helemaal op te knappen. U herstelt het zitcomfort en geeft uw stoel een nieuwe uitstraling. Een blikvanger in uw huis met een mooi verhaal; u hebt de stoel zelf gestoffeerd!

De cursusdag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. U kiest zelf hoeveel dagen u wilt volgen. Het benodigde aantal dagen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de stoel en of u in de gelegenheid bent om ook thuis aan de stoel te werken. Overleg eventueel vooraf hoe geschikt uw stoel is voor de cursus en hoeveel tijd benodigd is. De cursus in inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. De kosten voor een cursusdag bedragen 95 euro.

Indien u op een woensdag komt met aansluitend een donderdag of op een donderdag komt met aansluitend een vrijdag kunt u de stoel laten staan. Om tijd te besparen in de les, is het raadzaam om een reeds gestripte stoel mee te nemen. Tijdens de cursus is voldoende gereedschap enalle benodigde materiaalaanwezig. Het materiaal dient afgerekend te worden via een zelf bij te houden prijslijst.

Indien u wilt kunt u via ons gereedschap of stof bestellen. Als cursist krijgt u 10% korting op de stof. Wij hebben een heel ruime keuze aan goede meubelstoffen. Gezien de besteltijd van de stof is het aan te raden om uw stofkeuze ruim voor de cursus te bespreken.

De data voor de cursussen zijn bekend en zullen plaatsvinden op:

  • Vrijdag 4 oktober 2019
  • Vrijdag 1 november 2019
  • Donderdag 7 november 2019
  • Vrijdag 8 november 2019

Aanmelden liefst via e-mail info@raatmeubelstoffering.nl. Voor informatie over de cursus kunt u ook bellen naar +31 (0)343 532415.

Ook is het mogelijk om als groep een workshop te volgen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer nieuwe data voor workshops bekend zijn, laat dan hier uw contactgegevens achter.