Cursus meubels stofferen in Driebergen

Dit voorjaar geeft Jeanine Raat een cursus meubelstoffering. De cursus wordt in Driebergen gegeven in het atelier op Dennenhorst 1. In deze cursus leert u om uw eigen versleten stoel weer helemaal op te knappen. U herstelt het zitcomfort en geeft uw stoel een nieuwe uitstraling. Een blikvanger in uw huis met een mooi verhaal; u hebt de stoel zelf gestoffeerd!

De cursusdag start om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. U kiest zelf hoeveel dagen u wilt volgen. Het benodigde aantal dagen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de stoel en of u in de gelegenheid bent om ook thuis aan de stoel te werken. Overleg eventueel vooraf hoe geschikt uw stoel is voor de cursus en hoeveel tijd benodigd is. De cursus is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. De kosten voor een cursusdag bedragen 95 euro.

Om tijd te besparen in de les, is het raadzaam om een reeds gestripte stoel mee te nemen. Tijdens de cursus is voldoende gereedschap en alle benodigde materiaal aanwezig. Het materiaal dient afgerekend te worden via een zelf bij te houden prijslijst die u ontvangt bij de start van de les.

Indien u wilt, kunt u via ons gereedschap of stof bestellen. Als cursist krijgt u 10% korting op de stof. Wij hebben een heel ruime keuze aan goede meubelstoffen. Gezien de besteltijd van de stof is het aan te raden om uw stofkeuze ruim voor de cursus te bespreken.

De data voor de cursussen zijn bekend en zullen plaatsvinden op:

  • Vrijdag 20 maart 2020
  • Vrijdag 27 maart 2020
  • Vrijdag 3 april 2020

Aanmelden via e-mail info@raatmeubelstoffering.nl. Voor meer informatie over de cursus kunt u altijd bellen naar +31 (0)343 532415.

Het is tevens ook is het mogelijk om als groep een workshop te volgen.