Cursus meubelstoffering in Driebergen

Ik geef alweer 20 jaar met veel plezier cursus in meubelstoffering, gegeven in mijn eigen atelier in Driebergen. In deze cursus leert u de kneepjes van het vak door uw eigen versleten stoel op te knappen. Zo herstelt u het zitvlak en geeft u uw stoel een nieuwe uitstraling met een eerder gekozen stof. Uw stoel wordt een echte blikvanger met een mooi verhaal; u hebt de stoel immers zelf gestoffeerd!

De cursusdag

De dag begint om 9:30 en eindigt om 17:00. U kiest zelf hoeveel dagen u wilt volgen, waarbij het benodigde aantal afhankelijk is van de moeilijkheidsgraad van de stoel en of u in de gelegenheid bent om er ook thuis aan te werken. Overleg vooraf hoe geschikt uw stoel is voor de cursus en hoeveel tijd er naar schatting voor nodig is. De cursus is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. De kosten bedragen 125 euro per dag exclusief materiaal.

Om tijd te besparen in de les, raad ik aan om een reeds gestripte stoel mee te nemen, zodat we meteen aan de slag kunnen met het opbouwen van de stoel. Tevens zal er tijdens de cursus voldoende gereedschap en benodigde materiaal aanwezig zijn. Dit materiaal zal met behulp van een zelf bij te houden prijslijst verrekend worden die u tijdens de start van de dag zult ontvangen.

Stof en gereedschap kunt u bij mij bestellen. Als cursist krijgt u daarnaast 10% korting op de stof. Ik heb een heel ruime keuze aan goede meubelstoffen waardoor er voor u zeker wat geschiktst tussen zit. Gezien de besteltijd is het aan te raden om uw stofkeuze ruim voor de cursus te bespreken.

Cursus in tijden van Corona

Vanwege de COVID-pandemie zullen er extra maatregelingen worden getroffen. Zo is het maximum aantal cursisten teruggeschroefd naar 4 personen, waardoor er voldoende afstand kan worden bewaard. Bij verkoudheidsklachten, of andere corona symptomen, vragen wij u om thuis te blijven. Daarnaast zullen er mogelijk mondkapjes gedragen worden.

De nieuwe cursusdata zijn:

  • Vrijdag 25 september 2020
  • Vrijdag 2 oktober 2020
  • Vrijdag 9 oktober 2020
  • Vrijdag 16 oktober 2020
  • Vrijdag 23 oktober 2020
  • Vrijdag 6 november 2020

Aanmelden voor één of meerdere cursusdagen is mogelijk via de mail, info@raatmeubelstoffering.nl.